Contact +40 744 370 004 REZERVARI

Concept

AZUKO BAR&COFFEE - NARGHILEA CENTRUL VECHI

  • narghilea-centrul-vechi-azuko_001.jpg
  • narghilea-centrul-vechi-azuko_002.jpg
  • narghilea-centrul-vechi-azuko_003.jpg

BINE AI VENIT LA AZUKO BAR&COFFEE

Azuko Bar&Coffee este situat in centrul vechi din Bucuresti, la intrarea de pe Calea Victoriei pe Pasajul Macca-Villacrosse.Azuko Bar&Coffee vine cu un decor specific cafenelelor ,cu un meniu variat si multe preparate pe baza de cafea. Punctul forte al meniului il reprezinta variatatea de arome pentru narghilea.  Va asteptam cu placere intr-o atmosfera relaxanta sa savurati specialitatile ce satisfac toate gusturile si aroma inconfundabila a cafelei alaturi de o narghilea, toate pregatite cu atentie pentru clientii nostrii.
Daca doresti sa servesti o cafea, un ceai sau sa petreci impreuna cu prietenii o seara de neuitat te asteptam sa ne treci pragul. De indata ce vei intra pe pasaj vei fii surprins de aromele de la narghilele pe care sfaraie carbunii incinsi. Daca doresti sa ai parte de o experienta interesanta te asteptam la Azuko Bar&Coffe pentru a savura cele mai bune arome de narghilea pregatita special pentru tine.

Sugestii si Opinii

Azuko Bar&Coffee te asculta !

Ai o propunere pentru noi ?

Azuko Bar&Coffee asteapta sugestiile tale !

Foloseste formularul din partea dreapta a paginii pentru a ne scrie si-ti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Multumim!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la numarul de telefon 0744 370 004.

Nume si prenume *

Adresa de email *

Comentarii

REZERVA ACUM 

Suntem la dispozitia ta pentru a prepara cea mai buna narghilea alaturi de o cafea sau un ceai aromat in locatia noastra din centrul vechi – Pasajul Macca-Villacrosse ( Valea Regilor ) Azuko Bar&Coffee.