Azuko Bar&Coffee

Locul ideal pentru a savura cafeaua de dimineata si o narghilea in centrul vechi din Bucuresti

De ce Azuko Bar&Coffee?

Iti oferim locul ideal pentru servirea cafelei

Azuko Bar&Coffee este locul in care te poti relaxa la o cafea sau un ceai, savurand aroma unei narghilea in centru vechi din Bucuresti. Este locul ideal de relaxare pentru orice moment al zilei in centrul vechi din Bucuresti.
 Un loc interesant atrage oameni interesanti.
Azuko Bar&Coffee are o personalitate bine conturata, ambientala, valori puternice si o legatura stransa cu toti clientii sai.
Canapelele confortabile si pernele moi, pe care te asezi, contribuie la atmosfera placuta si la starea de relaxare. Odata ajunsi in aceasta cafenea, va fi foarte greu sa va mai ridicati.
Muzica, aroma narghilelelor si bauturile delicioase va vor face sa pierdeti sirul orelor.
Peisajul foarte relaxat, lume pestrita si interesanta, mesele pline cu bere rece,  limonada sau un cafe frappe cu aroma de ciocolata . Cu o asemenea incarcatura, compania si muzica potrivita, te poti simti excelent la Azuko Bar&Coffee.

 MENIUL NOSTRU

Puteti alege din varietatea de produse pe care le avem in meniu.  Aromele puternice ale cafelei si cele de narghilea provin de la specialitatile unice pe care le gasiti doar la Azuko. Desigur ca cel mai important pentru noi este ca tu sa te simti bine si sa te distrezi. Stim ca ai nevoie de energie pentru o zi plina. Cafeaua de dimineata sau un fresh de portocale iti poate da impulsul necesar pentru a rezista unei zile aglomerate.
Seara te asteptam sa savurezi o narghilea cu diferite arome alaturi de prietenii tai pentru a petrece o seara cu o experienta unica in centrul vechi din Bucuresti.

Exploreaza meniul nostru !

  • narghilea_01.jpg
  • whiskey-ice-cube.jpg
  • Flat-White-Coffee-008.jpg
  • tea.jpg
  • drink-cocktail.jpg

REZERVA ACUM 

Suntem la dispozitia ta pentru a prepara cea mai buna narghilea alaturi de o cafea sau un ceai aromat in locatia noastra din centrul vechi – Pasajul Macca-Villacrosse ( Valea Regilor ) Azuko Bar&Coffee.